Personalet består af

Daglig leder: Lola Lecius Larsen. 

Uddannet Socialrådgiver og økonoma. Lederen står for den daglige økonomi og drift som f.eks. indkøb, regnskab, ansættelse af personale, personalepleje, gæstesamtaler/underholdning, arrangementer, udflugter og er foredragsholder ved foreningsbesøg o.l.

Køkken:

Køkkenleder: Anke Ohrt Hansen

Køkkenlederen  står for den daglige madlavning/planlægning og bagning af brød og kager samt tilberedning af diætkost m.m. 

Husfe:

Kirsten Falkenberg

Husfeen står for den daglige husførelse. Serverer og drikker kaffe med gæsterne. Afløser lederen, hvis denne er ude af huset. 

 

Kostpolitik

Der serveres traditionelle danske middagsretter tilberedt af gode danske råvarer efter årstiden. Desserter, kager og brød er hjemmelavede/nybagte og frugter og bær fra egen have bliver fortrinsvis brugt hertil. Aftensmaden består af dansk smørrebrød/snitter med masser af grønt. Der bages og tilberedes sukkerfri kager og desserter til diabetikere og tages hensyn til allergikere og vegetarer, samt serveres af lægen foreskreven diætkost. Vores køkken har i årevis ikke fået dårlige anmærkninger fra Levnedsmiddelstyrelsen ( køkken hygiejnen), så vi har en Elitesmiley.

Dagsrytme

En typisk dag kunne se sådan ud:
Morgenmad kl. 8.00 derefter morgensang og gymnastik i salen med lederen, for dem der ønsker/kan deltage.
Resten af formiddagen er fri til spadsereture, cykelture eller køreture i den smukke kongeådal. Eller man kan vælge at nyde Bennetgaards dejlige store have.
Efter middagsmaden hviler de fleste på værelserne.
Eftermiddag og aftner er der masser af spil, tv og video til gæsternes rådighed. Andre eftermiddage og aftner kan der være udflugt med bus eller private biler, musik eller anden underholdning og eventuelle foreningsbesøg med stort fælles kaffebord og foredrag i salen.
Man har mødepligt til de aktiviteter som lederen arrangerer. Resten af dagen bestemmer gæsterne selv over deres tid.